Programa de Reutilització de llibres de text i material didàctic

Què és aquest programa? 

És un Programa que consisteix en la creació d’un fons de llibres que es nodreix amb  les aportacions econòmiques de les famílies i Conselleria d’Educació, amb la finalitat d’adquirir aquests llibres i material didàctic perquè l’alumnat els empri i els reutilitzi, mentre sigui possible fer-ne ús. El projecte té dos objectius bàsics: un  pedagògic, treballant els valors, i l’altre econòmic.

Com funciona? 

Les famílies paguen una quota mínima anual i reben tots els llibres de l’alumne.  Posteriorment, els que es puguin reutilitzar es retornen al centre quan acabi el curs.

Qui hi pot participar? 

Tots els alumnes de 1r a 6è de primària. 

Què implica ser membre del programa? 

Normes d'utilització i conservació dels llibres de text

A 1r, 2n i 3r de Primària els alumnes reben tots els llibres nous i no són reutilitzables, ja que escriuen en ells.


A  4t, 5è i 6è de Primària:


Normes d'utilització i conservació del material didàctic

El material didàctic és d’ús comú per a tots els alumnes i hem de complir unes normes d’ús per mantenir-lo en bon estat i que no es deteriori.  El que és primordial és treballar hàbits de respecte, ordre i socialització envers el material didàctic.


A nivell de centre, hi ha establert normes comunes:
Pagament curs 2022-2023

Una vegada expressat el vostre desig de formar part del Programa per al finançament de llibres de text i material didàctic, vos informam  com fer efectiva la quota. 

El termini de pagament queda establert fins dissabte dia 10 setembre. Fora d’aquest termini,  no s’acceptarà cap pagament. Heu d’especificar el NOM de l’alumne i el CURS que farà l’any que ve.

Per fer el pagament de la quota us podeu adreçar al caixer automàtic de caixabank amb aquest codi de barres o fer un pagament a tercers des de la banca online.

La quota a pagar és de 20 euros